Jelen honlap a "bthbs.com" domainen elérhető cég marketing tevékenysége keretén belül jött létre. Ennek értelmében az ismeretterjesztésen kívül a bthbs.com tevékenységének sikerét szolgálja.

A "mammamíjatészta.bthbs.com" al-domainre mutatnak az alábbi domain nevek;

fustoltteszta.hu 
fustoltteszta.eu
fustoltteszta.com
füstölttészta.hu
füstölttészta.eu
füstölttészta.com

Fenti domain nevek címsorba írva tehát jelen honlapra mutatnak. ( Ez azt jelenti, ha megjegyezzük a "füstölttészta", vagy "fustoltteszta" szavakat, gond nélkül el lehet jutni jelen honlapra.)

A Domain nevek tulajdonosa; Bartos Péter
CMS admin; whskft Korondi Kornél (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Tartalom felelős; Bartos Péter ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Ötlet, marketing, cikkek, fotók; Bartos Péter

Fenntartom a tévedés jogát a tekintetben, ha az itt jelzettekkel ellentétben valaki más "fedezete fel", és hozta nyilvánosságra a füstölt tészta élelmiszert.

Jelen honlap nyilvánosságra hozatala előtt megkerestem a Rosta Kft-t (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)(Letenye), akik évek óta kihasználatlanság miatt az Interneten árulják tésztagyárukat. Ingyen és bérmentve felajánlottam az ötletet. Csupán annyit kértem, a termék csomagolásán tüntessék fel az ötletadó honlap elérhetőségét. A hírdetésekben megadott telefont nem vették fel, a kétszer küldött levélre még olvasási visszaigazolás sem érkezett.

Megkerestem a Nestlé Hungária Kft.t ( nestle.hu), és az Unilever Magyarország Kft.-t ( unilever.hu ) hasonló célzattal.
Visszajelzés nem érkezett.

Kóstolót adtunk a Gyermelyi Zrt. részére (gyermelyi.hu). Visszajelzés nem érkezett.

Magyarországon élünk! Itthon ez így normális.